Adolphe Adam (1803 – 1856)

O Holy Night

Debut Series

A. Adam: O Holy Night, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.975940
Auteur / ComponistAdolphe Adam
ArrangeurPhilip Sparke
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 160-010
ISMN9790570291601

Beschrijving

Adolphe Adam (1803-1856) is misschien wel het bekendst vanwege zijn klassieke ballet Giselle, maar het is het lied Cantique de Noël (O Holy Night) dat zijn naam onlosmakelijk verbindt aan de kersttijd. Hij schreefhet lied in Parijs, in de jaren veertig van de negentiende eeuw, voor een hoge solostem met een eenvoudige arpeggio pianobegeleiding. Placide Cappeau de Roquemaure schreef de originele Franse tekst, die later werd vertaald enaangepast door de Amerikaanse predikant John Sullivan Dwight (1812-1893). Een heerlijke klassieker voor de kersttijd!

120,20  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven