Adam's Song

Great Classics

Adam's Song, Fanf (Part.) (0)
voorFanfare
UitgavePartituur
Artikelnr.866830
ArrangeurRobert van Beringen
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang12 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2008
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1084581
ISMN9790035095331

Beschrijving

De uit de Elzas afkomstige Franse componist, pianist en muziekdocent Louis Adam (1758-1848) - de vader van de bekendere componist Adolphe Adam - werkte decennialang aan het conservatorium van Parijs. Hij schreef twee gerenommeerdepianomethoden, evenals een aantal sonates voor piano en viool. Robert van Beringen bewerkte het adagio uit een sonatine voor piano en gaf het arrangement de naam Adam’s Song. Hiermee is deze mooie, relatief onbekende muzieknu ook beschikbaar voor blaasorkesten.

17,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven