Christina Aguilera (* 1980), Linda Perry (* 1965)

Candyman

Peter's Popular Collection

voorBrass band
UitgavePartituur
Artikelnr.806591
Auteur / ComponistChristina Aguilera, Linda Perry
ArrangeurPeter Kleine Schaars
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang24 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2007
Uitgever / ProducentHal Leonard
Productie nr.1514-07 DHE
ISMN9790035003091

Beschrijving

Dit dynamische nummer van Christina Aguillera neemt ons mee terug in de tijd, naar de jazzy bigbangstijl van de beroemde Andrews Sisters uit de jaren vijftig van de vorige eeuw. De knap gemaakte videoclip verwijst hier dan ook naar,met Aguillera in drie gedaanten - waarmee ze de Sisters van weleer imiteert. Met dit swingende arrangement doet Peter Kleine Schaars recht aan het origineel. Candyman is de ideale keuze voor een eigentijdse vrolijke nootop uw volgende concert - maar dan wel in retrostijl.

18,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven