Aldacum

Overture Marziale

Aldacum, Blaso (Part.) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.1000734
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang18 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2012
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP11105543
ISMN9790365222520

Beschrijving

De naam "Aldacum" (elzenbos) dateert uit de van de Romeinse overheersing en is de Latijnse benaming van het bierdorpje Alken in de Belgische provincie Limburg. Deze concertmars is geschreven in opdracht van de Koninklijke HarmonieSint-Aloysius uit Alken, ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van het orkest. De muziekstijl doet denken aan de filmmuziek van John Williams - en Aldacum zal bij het grote publiek dan ook zeker in de smaak vallen.

31,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven