Bert Appermont (* 1973)

Aurum

Beriato Marches Series

B. Appermont: Aurum, Fanf (Part.) (0)
voorFanfare
UitgavePartituur
Artikelnr.1000624
Auteur / ComponistBert Appermont
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang20 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2013
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP13016585
ISMN9790365223824

Beschrijving

De majestueuze concertmars Aurum (lat. goud) is geschreven ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de dirigent van de Stadtkapelle Wolfach - een blaasorkest uit de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. De mars opent met een speels, lichtthema. Daarna volgt een contrasterende zangerige triopassage met een knipoog naar Edward Elgar. Na verschillende modulaties keert het beginthema in canonvorm terug. Het werk mondt uit in een majestueuze finale, waarin het triothema als een prachtigbarokkoraal tot klinken wordt gebracht.

30,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven