Bert Appermont (* 1973)

Concerto for Horn and Piano

Konzertwerk

B. Appermont: Concerto for Horn and Pian, HrnKlav (KlavpaSt) (0)
voorHoorn, piano
UitgavePianopartituur, solopartij
Artikelnr.999555
Auteur / ComponistBert Appermont
Moeilijkheidzeer moeilijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang24 pagina’s; 23 × 30,5 cm
Uitgavejaar2013
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMI13020612
ISBN9789043138932
ISMN9790365223992

Beschrijving

Concerto for Horn and Piano werd geschreven in opdracht van hoornist Miguel Martinez Megias en het symfonisch blaasorkest La Armónica uit Buñol (Spanje). Het werk bestaat uit vier delen: een dramatische ‘Sarabande’, een bijzonder virtuoze ‘Toccata’, een prachtige ‘Romance’ en de ‘Finale’, waarin het tweede deel fugatisch wordt verwerkt en het concerto spectaculair afsluit. De bouwsteen van dit concerto is de reine kwint - een interval dat bij uitstek bij de hoorn past: denk maar aan de posthoornen jachtmotieven, die vaak op een kwint gebaseerd zijn. Het werk is niet programmatisch van opzet: de bedoeling van de componist was om de mogelijkheden van de hoorn alssolo-instrument zo goed mogelijk te benutten en het repertoire voor dit prachtige instrument te verrijken.

48,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven