Bert Appermont (* 1973)

Liedjeleuk 5

Begeleidingsboek

B. Appermont: Liedjeleuk 5, Schkl (0)
voorSchoolklas
UitgaveBuch + CD
Artikelnr.999394
Auteur / ComponistBert Appermont
Moeilijkheidmakkelijkmedium
TaalNederlands
Uitgavejaar2015
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMI15010641
ISBN9789043147361
ISMN9790365224531

Beschrijving

Deze bundel werd geschreven als aanvulling op de uiterst succesvolle Liedjeleuk-reeks. De aansprekende liedjes, die zijn gerangschikt op moeilijkheidsgraad, zijn geschikt voor diverse leeftijdsgroepen. Een aantal liedjes is van een optioneletweede stem voorzien, een gegeven dat vooral voor kinder- of jeugdkoren interessant kan zijn of voor lessen samenzang. Bij de laatste twee nummers, die ook geschikt zijn voor jongeren- of volwassenenkoren, is eveneens een optionele mannenstemgeleverd. Qua thematiek is gekozen voor een aanvulling op de voorgaande delen: zo komen carnaval en Halloween aan bod, evenals enkele maatschappelijke onderwerpen. Natuurlijk bevat de bundel ook grappige liedjes. Bij elke melodie is opnieuw een leukeen niet te moeilijke uitgeschreven pianobegeleiding gemaakt, maar met behulp van de akkoordsymbolen kun je ook je eigen begeleiding bedenken.

30,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven