Johann Sebastian Bach (1685 – 1750)

A Festive Tribute

August, lebe, lebe, König from Cantata 207a

J.S. Bach: A Festive Tribute, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.975260
Auteur / ComponistJohann Sebastian Bach
ArrangeurPhilip Sparke
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2007
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 239-010
ISMN9790570292394

Beschrijving

A Festive Tribute is een arrangement van een prachtig koor dat Bach voor het eerst gebruikte in de wereldlijke Cantate 207 uit 1726. Het is wellicht bekender in de latere versie, die te vinden is in Cantate 207a, met de titelAuf, schmetternde Töne der muntern Trompeten. De muziek is feestelijk en weelderig ge nstrumenteerd. Het slot, August, lebe, lebe, König, is Bach op z’n plechtigst. Deze bewerking van Philip Sparke doet beslist rechtaan de oorspronkelijke versie van Bach.

112,10  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven