Baker Street

As written by Gerry Rafferty

Baker Street, Fanf (Pa+St) (0)
voorFanfare
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.1000538
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2011
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP10102497
ISMN9790365221899

Beschrijving

Baker Street refereert aan de naam van een station van de Londense metro. Letterlijk daar onder de grond begon de muzikale loopbaan van de Schotse gitarist Gerry Rafferty. Met het gelijknamige nummer verwierf hij wereldfaam. Van zijneerste plaat City to City verkocht hij wereldwijd 4,5 miljoen exemplaren, niet in de laatste plaats omdat ook Baker Street daarop stond. Hans Thijssen stond garant voor een meesterlijk arrangement dat u optioneel ook met elektrischgitaar of basgitaar (eventueel altsaxofoon) kunt uitvoeren. Gewoonweg fantastische muziek!

117,20  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven