You Sing The Hits Of Tony Bennett

Playback-CD (zonder bladmuziek)

PerformerTony Bennett
Uitgever/ProducentPocket Songs
Productie nr.PS -CDG1026
28,50 €
incl. BTW plus verzendkosten
Levertijd: 4–6 weken
op de verlanglijst


  • A Taste Of Honey
  • Here's That Rainy Day
  • I Left My Heart In San Francisco
  • Maybe This Time
  • The Good Life
  • The Shadow Of Your Smile
  • This Is All I Ask
  • What Are You Afraid Of
  • When Joanna Love Me
  • When Love Was All We Had