Georges Bizet (1838 – 1875)

Duet from The Pearl Fishers

for 2 solo trombones (or euphoniums) & wind orchestra

G. Bizet: Duet from The Pearl Fishers (Part.) (0)
voorConcert Band/Harmonie and 2 Trombones
UitgavePartituur
Artikelnr.1208731
Auteur / ComponistGeorges Bizet
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar2017
Uitgever / ProducentAmstel Music
Productie nr.AM 160-140
ISMN9790035236369

Beschrijving

Hoewel de Franse componist Georges Bizet vooral bekend is geworden door zijn opera Carmen, kent bijna iedere muziekliefhebber het duet uit Les Pêcheurs De Perles (De Parelvissers). Het duet van de beide vrienden, Au fond du temple saint, werd een van de meest geliefde uit de operaliteratuur. Dit arrangement voor twee trombones werd geschreven voor en opgedragen aan de legendarische trombonisten Joseph Alessi en Jörgen van Rijen. Het is bedoeld als mogelijke toegift in combinatie met Two-Bone Concerto, dat ook voor hen is geschreven. Het duet kan ook worden uitgevoerd door twee euphoniums, of als vocaal duet voor tenor en bariton, zoals het origineel.

25,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven