François-Adrien Boieldieu (1775 – 1834)

Le Calife de Bagdad

Overture

F.A. Boieldieu: Le Calife de Bagdad, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.1211201
Auteur / ComponistFrançois-Adrien Boieldieu
ArrangeurWil van der Beek
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten21 × 29,7 cm
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1064027

Beschrijving

François-Adrien Boieldieu, een van de belangrijkste componisten van het genre 'opéra comique', maakte in zijn geboorteplaats Rouen al op achtienjarige leeftijd furore met zijn eerste opera. Spoedig daarna vertrok hij naar Parijs omzijn geluk te beproeven. Ook daar oogste hij sucses met een aantal werken - onder andere Le Calife de Bagdad in 1800. De ouverture van deze opera is nog altijd een geliefd repertoirestuk.

186,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven