Gert Bomhof

Drumnastics

320 Excercises for Snare Drum

G. Bomhof: Drumnastics, Kltr (0)
voorKleine trom
UitgaveBladmuziek
Artikelnr.486015
Auteur / ComponistGert Bomhof
Moeilijkheidmakkelijkmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang36 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2008
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1084536
ISBN9789043130912

Beschrijving

In dit boek vind je boven aan elke bladzijde een ritmische bouwsteen, gevolgd door acht notenbalken met oefeningen waarin deze bouwsteen is verwerkt. De balken 9 en 10 zijn nergens ingevuld: aan jou de uitdaging om zelf twee oefeningenmet de betreffende bouwsteen te bedenken en die in te vullen.De oefeningen die al in het boek staan komen dan, samen met de oefeningen die je zelf hebt bedacht, op een aantal van maar liefst 320. Ze hebben als doel door middelvan ‘drumgymnastiek’ de techniek van het trommelen te verbeteren.Het is beter en effectiever om elke dag een of twee oefeningen vaak en grondig door te nemen dan om meerdere oefeningen even snel door te spelen. Alleen een intensieveen zorgvuldig opgebouwde training zal leiden tot de gewenste verbetering en perfectionering van je techniek - geef daarbij niet te snel op, blijf oefenen en houd vol.

21,40  €
Levertijd: 3–6 werkdagen (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven