Franco Cesarini (* 1961)

Colorado

Overture on a Traditional Arapaho Folk Song op. 49
Mitropa Concertwork Series

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.957761
Auteur / ComponistFranco Cesarini
Moeilijkheidmedium
Duur8:15 minuten
Uitgavejaar2016
Uitgever / ProducentMitropa
Productie nr.2068-16-140 M
ISMN9790035232613

Beschrijving

Het hoofdthema van deze ouverture is gebaseerd op een oud indiaans lied van de Arapaho-stam uit Colorado. De naam Colorado is afkomstig van het Spaanse woord voor ‘gekleurd’. De term werd oorspronkelijk gebruikt voor de rivier, waarvan het water rood kleurde als het met grote snelheid door de ravijnen over het rode gesteente stroomde. De staat Colorado is beroemd om maar liefst vier Nationale Parken, die allemaal goed zijn voor adembenemende uitzichten. Laat je verbeelding spreken en reis door dit schitterende gebied terwijl je luistert naar levendige muziek met een geweldige beat en fantastische klankkleuren.

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
31,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

F. Cesarini: Colorado, Blaso (Pa+St)
Franco Cesarini

Colorado

Overture on a Traditional Arapaho Folk Song op. 49
Mitropa Concertwork Series

voor: Harmonieorkest

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 957759

178,30  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven