Franco Cesarini (* 1961)

Genève

Geneva

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.958808
Auteur / ComponistFranco Cesarini
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2013
Uitgever / ProducentMitropa
Productie nr.1948-13-010 M
ISMN9790035225813

Beschrijving

Genève is een feestelijk mars die Cesarini componeerde naar aanleiding van het 150-jarige jubileum van muziekvereniging Musique Municipale de la Ville Genève. De componist combineerde een traditionele marsstructuur met opgewekte melodieën en plechtige klanken van de koperblazers. Genève laat zich bijzonder goed lenen als openingsstuk voor een concert. Maar ook als muzikaal hoogtepunt bij velerlei feestelijke bijeenkomsten of plechtige samenkomsten komt dit stuk goed tot zijn recht.

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
99,90  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven