Franco Cesarini (* 1961)

Huckleberry Finn Suite

Mitropa Concertwork Series

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.564817
Auteur / ComponistFranco Cesarini
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten21 × 29,7 cm
Uitgavejaar2005
Uitgever / ProducentMitropa
Productie nr.1188-05-010 M
ISMN9790035028292

Beschrijving

The Adventures of Huckleberry Finn is waarschijnlijk de meest revolutionaire Amerikaanse roman van de negentiende eeuw. Dit boek lokte de verontwaardiging uit van conventionele denkers: vulgair, ruw en respectloos zijn enkelevan de adjectieven die critici ervoor gebruikten. Hoewel het boek met humor is geschreven, is het belangrijkste effect op de lezer dat van een intense emotie. Een aantal scènes uit de roman komen muzikaal naar voren in de vierdelen van deze compositie (A Lazy Town, Jim, The King and the Duke, Huckleberry’s Rag). Franco Cesarini heeft voor dit werk Amerika’s volksmuziek van het midden van de negentiende eeuw als uitgangspunt gehanteerd.

226,20  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven