Franco Cesarini (* 1961)

Symphony No. 1 op. 50 "The Archangels"

Mitropa Concertwork Series

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.957756
Auteur / ComponistFranco Cesarini
Moeilijkheidzeer moeilijk
Duur32 minuten
Jaar van herkomst2016
Uitgavejaar2016
Uitgever / ProducentMitropa
Productie nr.2069-16-140 M
ISMN9790035232682

Beschrijving

De Zwitserse componist Franco Cesarini heeft lang gewacht met het schrijven van zijn eerste symfonie, en na jaren van overpeinzen en schetsen, is zijn Archangels Symphony, Symphony nr. 1 uiteindelijk een omvangrijke compositie geworden met een zeer dramatische klanktaal, intense thematische ontwikkelingen en frequente polyfone uitweidingen. Het thematische materiaal dat de basis van het werk vormt, is afkomstig uit oude gregoriaanse melodieën. Anders dan de titel suggereert, gaat het niet om een programmatisch werk. Het bestaat uit vier delen: Gabriël, de vriendelijke aartsengel; de goddelijke genezer Rafaël; de energieke aartsengel Michaël, de vorst derhemelse legerscharen; en de ‘vergeten’ aartsengel Uriël. Een waar meesterwerk en een geweldige muzikale uitdaging!

Inhoud

  • Gabriel, the Messenger of Light – 7:35
  • Raphael, the Guide of Souls – 9:45
  • Michael, the Prince of the Heavenly Host – 7:00
  • Uriel, the Time Keeper – 7:00

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
127,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

F. Cesarini: Symphony No. 1 op. 50
Franco Cesarini

Symphony No. 1 op. 50 "The Archangels"

Mitropa Concertwork Series

voor: Harmonieorkest

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 957760

641,80  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven