Etienne Crausaz (* 1981)

Sinfonietta No. 4

Beriato Concert Works

voorBrass band
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.999318
Auteur / ComponistEtienne Crausaz
Moeilijkheidmedium
Duur9:00 minuten
Uitgavejaar2018
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP18013671
ISMN9790365225279

Beschrijving

Dit werk is gecomponeerd ter gelegenheid van het 28ème Fête Cantonale des Musiques Vaudoises (28e muziekfestival van het kanton Vaud), dat in juni 2018 plaatsvindt in de Vallée de Joux.

De muziek begint met een zeer eenvoudige fanfare bestaande uit vijf opeenvolgende stijgende legatonoten die het basiskader van het werk vormen. Deze openingsfanfare contrasteert met het cantabile thema dat daarna tot klinken komt. Het daaropvolgende allegrogedeelte gebruikt de opeenvolging in een contrapuntische stijl die doet denken aan de periode van de renaissance, maar dan met modernere harmonieën. Twee solocadensen, gespeeld door kornet en eufonium, kondigen het middengedeelte aan,waarin een tevens op de opeenvolging gebaseerd thema zich opbouwt naar de climax van het werk. De opeenvolging in het laatste deel wordt in driekwartsmaat gespeeld, maar geeft het gevoel van ‘één in de maat’. Vervolgens horen we nog één keer de muziek uit het middengedeelte, kort voor de feestelijke finale.

137,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

E. Crausaz: Sinfonietta No. 4, Brassb (Part.)
Etienne Crausaz

Sinfonietta No. 4

Beriato Concert Works

voor: Brass band

Partituur

Artikelnr.: 999309

29,60  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven