Claude Debussy (1862 – 1918)

Clair de Lune

from Suite Bergamasque

C. Debussy: Clair de Lune (Part.) (0)
voorConcert Band/Harmonie and Trombone
UitgavePartituur
Artikelnr.1208689
Auteur / ComponistClaude Debussy
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang15 pagina’s
Uitgavejaar2017
Uitgever / ProducentAmstel Music
Productie nr.AM 161-140
ISMN9790035237489

Beschrijving

Clair de Lune werd van oorsprong geschreven voor piano, als derde deel van de Suite Bergamasque van de Franse componist Claude Debussy. Dit arrangement voor trombone en blaasorkest is gemaakt op verzoek van Joe Alessi, de solotrombonist van het New York Philharmonic en een internationaal gerenommeerd solist. Er is een alternatieve solopartij voor altsaxofoon toegevoegd.

20,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven