Jacob de Haan (* 1959)

Bliss

Impressions of a Village

J. de Haan: Bliss, Brassb (Part.) (0)
voorBrass band
UitgavePartituur
Artikelnr.881483
Auteur / ComponistJacob de Haan
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang32 pagina’s
Uitgavejaar2014
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1145606-130
ISMN9790035230084

Beschrijving

Bliss: Impressions of a Village is het spectaculaire werk van Jacob de Haan. Het bevat drie impressies van een dorp in de provincie Brabant. Het eerste deel is in een klassieke stijl geschreven, refererend aan de geschiedenis van het dorp. Het gehele orkest zwelt aan in het tweede deel, zoals ook de kleine rivier die het oude kasteel nadert. Het derde deel bevat veel interessante ritmes die verwijzen naar alledaagse drukte in het levendige dorp.

23,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven