Jan de Haan (* 1951)

Emerald Jubilee

Concert March

J. de Haan: Emerald Jubilee, Fanf (Pa+St) (0)
voorFanfare
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.886972
Auteur / ComponistJan de Haan
Moeilijkheidgevorderd
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2010
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1094848
ISMN9790035095843

Beschrijving

Een veertigjarig jubileum? Dat is een smaragden jubileum! En zo ontstond de titel voor Emerald Jubilee, refererend aan het veertigjarige jubileum van Wil van der Beek als dirigent bij de Duitse muziekvereniging Haaren. Jande Haan componeerde deze kleurrijke mars. Als voormalig uitgever van de klassieke transcripties van Wil van der Beek kan Jan de Haan terugblikken op vele jaren van succesvolle samenwerking met deze componist. De ongewone toonsoortvan het hoofdthema in mineur en het melodische middendeel in majeur zorgen voor een fraai contrast, het relatief langzame thema verschaft de mars zijn grootse maar tevens behouden karakter.

120,20  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven