Jan de Haan (* 1951)

Galea et Bellum

The Unrevealed Story of Skelte van Aysma

J. de Haan: Galea et Bellum, Fanf (Pa+St) (0)
voorFanfareorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.862837
Auteur / ComponistJan de Haan
Moeilijkheidzeer moeilijk
Uitgavejaar2017
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1175781-020
ISMN9790035236581

Beschrijving

Galea et Bellum is geschreven in opdracht van muziekvereniging Excelsior Schraard. Het werk verhaalt over een zeldzame helm die in 2015 werd ontdekt in een kerk in het Friese dorpje Schettens. Dit stukje geschiedenis is het uitgangspunt geweest voor deze compositie. Als leidmotief wordt het lied ‘Ach wie flüchtig, ach wie nichtig ist der Menschen Leben’ gebruikt. Deze 17e-eeuwse melodie van Michel Franck, in een zetting van Johann Sebastian Bach, duikt eerst fragmentarisch op, maar komt tegen het einde van het werk tot volle wasdom. Een ideaal wedstrijdwerk met veel uitdaging voor uw orkest.

275,10  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven