Jacob de Haan (* 1959)

The Fields

Concert and Contest Collection CBHA

voorFanfare
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.679337
Auteur / ComponistJacob de Haan
Moeilijkheidmedium
Maten22,9 × 30,5 cm
Duur9:20 minuten
Uitgavejaar2008
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1084333-020
ISMN9790035095164

Beschrijving

"The Fields" is een ode aan het unieke landschap van Westerwolde, een streek in het noordwesten van Nederland waar Jacob de Haan woont. De compositie is gebaseerd op beelden uit dit gebied. De velden die in de film worden getoond vormen het centrale element van "The Fields".

De drie delen van dit ongebruikelijke werk beschrijven de velden als de seizoenen veranderen, vanuit verschillende perspectieven en in verschillende stemmingen. Een bijzondere luisterervaring!

178,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven