Thomas Doss (* 1966)

Dionysos

Dionysos takes a little walk - A musical satire

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.957700
Auteur / ComponistThomas Doss
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang38 pagina’s
Uitgavejaar2017
Uitgever / ProducentMitropa
Productie nr.2099-17-140 M
ISMN9790035235775

Beschrijving

Dit werk is gebaseerd op het verhaal van Dionysos, de god van de wijn. Het beschrijft het dorpsleven in de vallei van de berg Olympos. Geleidelijk worden de vrolijke dansen op het lokale wijnfestival verstoord door een gevecht en wordt de muziek in toenemende mate gedomineerd door het hoofdthema, dat Dionysos symboliseert. Dit indrukwekkende programmatische werk is geschikt voor een concert, maar ook een uitstekend wedstrijdwerk met uitdagingen voor alle secties.

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
30,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven