Thomas Doss (* 1966)

Fanfare in Iubilo

T. Doss: Fanfare in Iubilo, Blaso (Pa+St) (0)

Sound

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.797076
Auteur / ComponistThomas Doss
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar2004
Uitgever / ProducentMitropa
Productie nr.1176-04-010 M
ISMN9790035028155

Beschrijving

De kracht van deze opgewekte fanfare geeft het optimisme, de levensvreugde en het traditiebewustzijn van de inwoners van het Italiaanse dorpje Schlanders weer. De goudkleurige trompetten uit de dalen van Zuid-Tirol weerklinken doorde bergen aan weerszijden van de Oostenrijks Italiaanse grens en verklanken zo de boodschap van de componist: net zoals het zonlicht over alle delen van de wereld schijnt, kent muziek geen grenzen. In deze schitterende fanfare brengende trompetten die gedachte voor het voetlicht.

139,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven