Thomas Doss (* 1966)

The Monk and the Mills

Mitropa Concertwork Series

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.958407
Auteur / ComponistThomas Doss
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten21 × 29,7 cm
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentMitropa
Productie nr.1324-06-010 M
ISMN9790035029671

Beschrijving

Men zegt dat ooit een vloek werd uitgesproken over de mysterieuze, welvarende ‘vallei van de molens’ door een monnik die de toenemende inhaligheid en krijgszucht van de bewoners afkeurde. Als straf voor hun slechte moraal liet demonnik alle rivieren en beken opdrogen, waardoor het dorp verarmde. Op een dag kwam er een reiziger langs met zijn hoorn. Het was de monnik die ooit de vloek had uitgesproken. Hij leerde de mensen liederen en gaf hen daarmee nieuwelevensvreugde. Hij liet de rivieren en beken weer stromen, met het draaien van de watermolens floreerde de vallei als voorheen.

205,80  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven