Thomas Doss (* 1966)

Trumpets and Bridges

Mitropa Concertwork Series

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.958248
Auteur / ComponistThomas Doss
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten21 × 29,7 cm
Uitgavejaar2007
Uitgever / ProducentMitropa
Productie nr.1438-07-010 M
ISMN9790035030370

Beschrijving

Thomas Doss schreef Trumpets and Bridges ter gelegenheid van de opening van een brug met de naam Mariensteg, die de regio Innviertel (Oostenrijk) verbindt met de Beierse plaats Neuburg (Duitsland). Deze brug staat symbool voorde ontmoeting van culturen en de opheffing van grenzen. Muziek is de perfecte manier om deze symboliek over te brengen: ze is internationaal en kent geen grenzen. Een aanrader!

139,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven