Rik Elings

Moments of Latin

Original Pieces in Caribbean and Brazilian styles

R. Elings: Moments of Latin, Fl (+CD) (0)R. Elings: Moments of Latin, Fl (+CD) (1)R. Elings: Moments of Latin, Fl (+CD) (2)R. Elings: Moments of Latin, Fl (+CD) (3)

Blue Basso (Demo)

Blue Basso (Play-Along)

Everything You Are (Demo)

voorDwarsfluit
UitgaveBladmuziek, CD
Artikelnr.483419
Auteur / ComponistRik Elings
Moeilijkheidmediumgevorderd
Omvang28 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2007
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1074350
ISBN9789043128919

Beschrijving

Na het buitengewoon succesvolle boek Moments of Swing is er nu ook Moments of Latin, met tien songs in Braziliaanse en Caribische stijlen, zoals de bossanova, samba, calypso en merengue. Ze zijn gebaseerd op akkoordenschema’suit het gangbare real-book-repertoire. Naast de nieuwe avontuurlijke melodieën passen de oorspronkelijke thema’s van de stukken doorgaans ook over de begeleidingen op de cd. De solopartijen zijn zo gemaakt dat ze echte improvisatieslijken, maar de akkoordsymbolen zijn toegevoegd, zodat je ook zelf kunt improviseren. Op de cd vind je - behalve de live ingespeelde demo- en play-along-opnamen - de partijen van het combo in pdf-formaat - klaar om teprinten.

26,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven