Paul Epworth (* 1974)

Skyfall (arr. Sparke) (Score/Parts)

from the Motion Picture SKYFALL

voorBrass band
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.810896
Auteur / ComponistPaul Epworth
ArrangeurPhilip Sparke
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2013
Uitgever / ProducentHal Leonard
Productie nr.HL44011848
ISMN9790035226148

Beschrijving

Adele op haar best, gecombineerd met een spannende muzikale opbouw zoals de herkenningsmelodie van een Bondfilm gewoonweg hoort te zijn. Dat is Skyfall, de titelsong van de gelijknamige film. Een zeer herkenbare tune, maar dat is geen toeval. Ook dit keer verwerkte de componist harmonieën die al vijftig jaar in alle titelsongs worden gebruikt. What else do we need to say? Dit nummer hóórt op uw programma dit jaar!

73,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven