Nancy Faber (* 1955), Randall Faber

Piano Adventures 4

N. Faber: Piano Adventures 4, Klav (+CD) (0)
voorPiano
UitgaveMuziek lesboek, playback-CD
Artikelnr.766446
Auteur / ComponistNancy Faber, Randall Faber
Moeilijkheidmakkelijkmedium
TaalNederlands
Omvang88 pagina’s
Uitgavejaar2017
Uitgever / ProducentFaber Piano Adventures
Productie nr.HL00244173
ISBN9781616772239

Beschrijving

Het Lesboek deel 4 biedt een diepgaande studie van de akkoorden en het harmoniseren in de toonsoorten C, G en F. Met het overlappend pedaalgebruik en het afwisselende repertoire blijven de leerlingen muzikaal betrokken tijdens hun verkenning van de hoofdakkoorden. De muziekstijlen lopen uiteen van jazz in Boxcar Rumble en opzwepende klanken in Caballero tot klassieke thema’s van Bach, Beethoven en Dvorák.

Er zijn twee geïntegreerde boeken per niveau.

Elk Lesboek introduceert nieuwe onderwerpen met een keur aan muzikale stijlen. Het bevat theorieopgaven, luisteroefeningen en reatieve opdrachten. De bijbehorende cd met orkestraties van begeleidingen werkt positief op de oefentijd van de leerling en bevordert expressief spel en ritmische precisie. Elk Techniek- & Voordrachtboek combineert twee essentiële elementen van het pianospel. Ten eerste ontwikkelt de leerling technische vaardigheden door de toepassing van de “techniekgeheimen”. Vervolgens worden deze het ‘gereedschap’ voor muzikale expressie in pakkende etudes en voordrachtstukken.

18,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven