Ferrer Ferran (* 1966)

Toyland Suite

IberMúsica Serious (Red)

F. Ferran: Toyland Suite, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.1170028
Auteur / ComponistFerrer Ferran
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2005
Uitgever / ProducentIber Musica
Productie nr.IB 014-010
ISMN9790035060803

Beschrijving

Deze fantasierijke ‘speelgoedsuite’ heeft vier delen. In Poppen en marionetten worden de poppen verklankt in een opgewekt tempo en de marionetten in een wals. Het poppenhuis is langzamer en zangeriger. In De trein horenwe de stoommachine, de stoomfluit en het geroezemoes van een uitstapje in de wereld van de verbeelding. Dan horen we in Het tinnen soldaatje voetstappen in de verte die steeds dichterbij komen, het ritme van de trommels,het energieke geluid van het leger… Daar verschijnt het soldatenbataljon! Gehuld in uniform en in rechte rijen marcheren ze in een perfect ritme.

205,80  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven