Freeze Frame

As performed by J. Geils Band

Freeze Frame, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.611127
ArrangeurStef Minnebo
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2012
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP11011511
ISMN9790365222148

Beschrijving

The ´J. Geils Band´ uit het Amerikaanse Massachusetts speelde in de jaren zeventig van de vorige eeuw bluesrock, maar schakelde begin jaren tachtig over naar een meer popgerichte sound. En met succes: van de lp Freeze Framewerden miljoenen exemplaren verkocht. De gelijknamige song Freeze Frame was de tweede single van die lp en het nummer is nog altijd een showstopper!

112,10  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven