Julius Fučík (1872 – 1916)

Marinarella

The Great Classics

Placeholder image
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.1211324
Auteur / ComponistJulius Fučík
ArrangeurWil van der Beek
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten21 × 29,7 cm
Uitgavejaar2005
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1053913

Beschrijving

Met de concertouverture Marinarella neemt de Tsjechische componist Julius Fucik ons mee naar een denkbeeldige badplaats aan de kust op een mooie lentedag. Marinarella, een meisje van de zee, vergezelt ons op onze wandeling.Slenterende paartjes op de boulevard, het ruisen van de zee, flarden van een walsmelodie uit een café en een blaasorkest dat een promenadeconcert verzorgt passeren de revue. De vorm van deze ouverture is eenvoudig: na een snelleen luide opening volgt een langzaam, ongedwongen deel waarin enige solopassages zijn verwerkt. De afsluiting is weer krachtig en snel.

193,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven