Charles Gounod (1818 – 1893)

Cavatina

from Faust

C. Gounod: Cavatina (Pa+St) (0)
voorConcert Band/Harmonie and Baritone/Euphonium
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.869749
Auteur / ComponistCharles Gounod
ArrangeurWil van der Beek
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2013
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1135392-010
ISMN9790035224809

Beschrijving

Goethes Faust is in het verleden al door verschillende componisten - waaronder Berlioz en Spohr - op muziek gezet. Ook Charles Gounod gebruikte Faust voor zijn gelijknamige opera. Zijn versie staat bol van prachtige melodieën en uiterst expressieve zangpartijen in een gera_x001C_ffineerde orkestratie. Een van deze hoogtepunten is zeker zijn Cavatina (“Salut, demeure chaste et pure”), in deze versie van Wil van der Beek bewerkt voor euphonium en orkest.

107,00  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven