Charles Gounod (1818 – 1893)

Soldiers' Chorus

from 'Faust'

C. Gounod: Soldiers' Chorus, Blaso (Part.) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.863640
Auteur / ComponistCharles Gounod
ArrangeurWil van der Beek
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang14 pagina’s
Uitgavejaar2015
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1155637-140
ISMN9790035231548

Beschrijving

Het verhaal van Faust, die zijn ziel aan de duivel verkocht in ruil voor kennis en macht, is een rijke bron van inspiratie geweest voor onder anderen schrijvers, dichters, regisseurs en componisten. Zo ook voor de Franse componist Charles Gounod, diezijn opera Faust in 1859 in première zag gaan. Het fraaie Soldatenkoor is een van de beroemdste melodieën uit deze opera. De muzikale eenvoud en schoonheid ervan maakt het een geschikte klassieke aanvulling op elk concertprogramma.

24,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven