Jan Hadermann (* 1952)

A Flemish Christmas

Christmas Collection

J. Hadermann: A Flemish Christmas, Fanf (Pa+St) (0)
voorFanfare
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.868953
Auteur / ComponistJan Hadermann
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2010
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1104940
ISMN9790035096000

Beschrijving

In A Flemish Christmas vertelt Jan Hadermann het kerstverhaal aan de hand van vier oud-Nederlandse kerstliederen.Maria wordt uitverkoren om Jezus, de zoon van God, ter wereld te brengen: ‘Het was een maged uitverkoren’. Naaraanleiding van een volkstelling begeven de zwangere Maria en haar aanstaande man Jozef zich van Nazareth naar Bethlehem, waar in een eenvoudige stal Jezus geboren zal worden: ‘Maria die zoude naar Bethlehem gaan’.‘O kerstnacht,schoner dan de dagen’ bezingt de geboorte van Jezus in een statig koraal.Drie wijzen uit het Oosten, Caspar, Melchior en Balthazar, volgen een schitterende ster aan de hemel, die hen naar Bethlehem leidt. Daar aanbidden ze de pasgeborenKoning en bieden hem goud, mirre en wierook aan: ‘Wij komen van Oosten’.Het muzikale kerstverhaal eindigt met een feestelijke herneming van deel drie - het statige koraal.

139,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven