Gustav Holst (1874 – 1934)

St Paul's Suite

Anglo Music Midway Series

G. Holst: St Paul's Suite, Blaso (Part.) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.975215
Auteur / ComponistGustav Holst
ArrangeurPhilip Sparke
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang69 pagina’s
Uitgavejaar2017
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 455-140
ISMN9790708145578

Beschrijving

Tussen 1905 en 1934 was Gustav Holst hoofddocent muziek aan de St Paul’s Girls School in Brook Green, Londen. St. Paul’s Suite, geschreven voor het strijkorkest van de school, werd in 1913 in première gebracht. Het werk bestaat uit vier delen: een energieke Jig in 6/8 en 9/8; een Ostinato, gebaseerd op en simpel motief van vier noten; een levendig, ritmische dans in het Intermezzo; en de Finale, een bewerking van de Second Suite in F, waarin Holst op briljante wijze The Dargason uit The English Dancing Master combineert met de traditionele melodie Greensleeves.

35,70  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven