Kevin Houben (* 1977)

El Toro Amoroso

Scherzando Flexible

voor4-Part Flexible Band and Opt. Piano
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.981381
Auteur / ComponistKevin Houben
Moeilijkheidzeer eenvoudig
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar2018
Uitgever / ProducentScherzando
Productie nr.2147-18-015 S
ISMN9790035240380

Beschrijving

El Toro Amoroso, de verliefde stier, danst er vrolijk op los in dit frivole werkje met een Spaans tintje. Het werd speciaal geschreven voor het zomerkamp van de ‘Banda Pare Manyanet de Reus’ (Spanje). Beginnende en meer ervaren muzikanten vormen er samen een orkest. Het stuk is dan ook zeer goed speelbaar voor beginners en biedt toch voldoende uitdaging in alle partijen. Het Spaanse ritme zorgt voor de nodige pit!

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
79,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven