Kevin Houben (* 1977)

Flamingo Rock

Flexible 5 Series

voorVariabel jeugd blaasorkest (5-stemmig)
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.631716
Auteur / ComponistKevin Houben
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten22,9 × 30,5 cm
Duur1:20 minuten
Uitgavejaar2011
Uitgever / ProducentScherzando
Productie nr.1839-11-010 S
ISMN9790035202838

Beschrijving

Vanavond kleurt de zee roze: flamingo's haasten zich naar een feest! Op hun lange stelten komen ze aan geparadeerd, samen een kring vormend, hun kleine snaveltjes er vrolijk op los kwetterend. Wie doet er mee met Flamingo Rock? Door de boeiendemuzikale uitdagingen is Flamingo Rock bijzonder interessant zowel jonge als ervaren blaasorkesten. En dat zowel op ritmisch als op melodisch gebied. Maar pas op dit vrolijke thema is er eentje die nog lang in uw hoofd blijft hangen!

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
79,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven