Kevin Houben (* 1977)

Lucifer

after J.S. Bach's Break Forth, O Beauteous Heavenly Light

voorFanfareorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.981358
Auteur / ComponistKevin Houben
Moeilijkheidzeer moeilijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar2017
Uitgever / ProducentScherzando
Productie nr.2101-17-020 S
ISMN9790035236604

Beschrijving

Dit werk voor fanfareorkest werd geschreven in opdracht van de provincie West-Vlaanderen en ging in juli 2017 als keuzewerk in première tijdens het WMC te Kerkrade in de Kampioensdivisie. Lucifer is de aanduiding voor de duivel of, preciezer: de duivel voor zijn val. Deze compositie wordt gekenmerkt door een grootse en heftige inleiding met een reflectie op en introductie van het hoofdthema, dat is gebaseerd op de duivelse tritonus. Dit werk symboliseert enerzijds de woelige tijden in de wereld en anderzijds wil het als rustpunt dienen en aanzetten tot bezinning.

468,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven