+49 9306 98522-0 info@stretta-music.nlnl-nl 0

Betaling en verzending

Verzendingsvoorwaarden

De goederen worden geleverd aan alle landen in de selectielijst. Wanneer u een land selecteert, worden de verzendkosten weergegeven, de levertijden voor dat land en, indien nodig, worden de prijzen aangepast - deze zijn gebaseerd op de geldende belastingen en heffingen en houden rekening met lokale prijsaanbiedingen:

Leveringstermijnen

De exacte levertijden vindt u bij het betreffende artikel. Als u artikelen met verschillende levertijden heeft besteld, sturen we de goederen in een gezamenlijke zending, tenzij we andere afspraken met u hebben gemaakt. In dit geval wordt de levertijd bepaald door het artikel met de langste levertijd die u heeft besteld. Download artikelen kunnen direct na het plaatsen van uw bestelling worden gedownload.

Betaalmethoden

SEPA-Direct Debit

Bij betaling via SEPA-basisdomiciliëring of SEPA-bedrijfsdomiciliëring machtigt u ons om het factuurbedrag van de opgegeven rekening te incasseren door het afgeven van een corresponderend SEPA-mandaat. U ontvangt ten minste 5 dagen voor de datum van de automatische incasso een vooraankondiging. Houd er rekening mee dat u verplicht bent om ervoor te zorgen dat de rekening voldoende middelen heeft op de aangekondigde datum. De SEPA-incasso is alleen mogelijk voor klanten met een woonplaats of hoofdkantoor in Duitsland.

Creditcard

Betaling met creditcard wordt verwerkt door de betalingsdienstaanbieder PayPal. U heeft geen PayPal-account nodig om deze betaalmethode te gebruiken. Uw creditcard wordt gedebiteerd wanneer uw bestelling wordt verstuurd.

PayPal

De debitering van uw PayPal-account gebeurt meestal met de verzending van uw bestelling. In afwijking hiervan kan PayPal ook andere regels met u afspreken.

AmazonPay

Als u een Amazon-klantenaccount heeft, kunt u gebruik maken van deze betaalmethode. Het factuurbedrag wordt eerst gereserveerd; de kosten worden in rekening gebracht bij verzending van de goederen.

Factuur

Wij leveren aan klanten in Duitsland en in sommige buurlanden tegen een open factuur. Als u tegen factuur wilt worden geleverd en deze optie wordt niet getoond, neem dan contact met ons op. Het factuurbedrag dient binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen te worden voldaan.

© 2004–2021 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.