Marc Jeanbourquin (* 1977)

Jazzimut

Ovation Series

voorBrass band
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.958884
Auteur / ComponistMarc Jeanbourquin
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten23 × 30 cm
Uitgavejaar2011
Uitgever / ProducentMitropa
Productie nr.1833-11-030 M
ISMN9790035201695

Beschrijving

Jazzimut is in 2009 geschreven als herkenningsmelodie voor het Zwitserse brass ensemble Azimuts Brass. Het is van de hand van hun eigen dirigent Marc Jeanbourquin. Het werk begint met een feestelijke inleiding om daarna in een lyrischthema over te gaan. Na een paar maten in rockstijl verandert Jazzimut in een discostijl. Dan pakt het weer de inleiding op, om in een fanfarestijl te eindigen. Genieten van begin tot einde, deze Jazzimut!

76,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven