Billy Joel (* 1949)

Piano Man

Pop und Rock

B. Joel: Piano Man, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.1133762
Auteur / ComponistBilly Joel
ArrangeurThomas Asanger
Moeilijkheidmakkelijkmedium
Uitgever / ProducentTierolff
Productie nr.TIE100034HA

Beschrijving

Bladmuziek voor harmonie- of fanfare. Zang optioneel.De eerste hit van de Amerikaanse zanger en tekstschrijver Billy Joel (geboren 9 mei 1949) is deze titel Piano Man. Het bijzondere eraan is dat het lied is geschreven vanuit het perspectief van de piano speler, terwijl in de coupletten juist hetpubliek in de bar waar de “piano man” speelt hem aanmoedigt “meer” te zingen. De titel is optioneel met zanger en mondharmonica uit te voeren. Het gebruik van een mondharmonica geeft uiteraard een extra meerwaarde aan de titel omdat dit één van de 2hoofdinstrumenten is in de originele uitvoering van Joel.

130,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven