20 vragen

Een instrument leren spelen – 20 vragen

Jij wil graag een (nieuw) instrument leren spelen? Je kinderen willen eindelijk op muziekles? Er zijn dan een heleboel vragen om te beantwoorden: Welk instrument is geschikt voor mij? Wat gaat het allemaal kosten? Hoe vind ik een geschikte docent? Moet ik noten leren lezen?

De serie Een instrument leren spelen – 20 vragen in het Stretta Journal is erop gericht elk instrument aan bod te laten komen en al jouw vragen te beantwoorden. Wij helpen je graag op weg om succesvol te leren musiceren.

Dwarsfluit leren spelen – 20 vragen aan Sophie-Therese Löser

Dwarsfluit leren spelen – 20 vragen aan Sophie-Therese Löser

„`Peter en de Wolf´ van Sergej Prokofjev of het ‚Carnaval der Dieren‘ van Camille Saint-Saëns, zijn absolute klassiekers. In beide werken imiteert de fluit een vogel.“ Fluitiste Sophie-Thérèse Löser beantwoordt onze muzikale vragenlijst om het jou gemakkelijker te maken een (nieuw) instrument uit te kiezen.

lees meer
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven