Jaap Kastelein

Easy steps 1

In eenvoudige stappen hoorn leren spelen

J. Kastelein: Easy steps 1, Hrn;Klav (+CD-Rom3CD) (0)J. Kastelein: Easy steps 1, Hrn;Klav (+CD-Rom3CD) (1)J. Kastelein: Easy steps 1, Hrn;Klav (+CD-Rom3CD) (2)J. Kastelein: Easy steps 1, Hrn;Klav (+CD-Rom3CD) (3)J. Kastelein: Easy steps 1, Hrn;Klav (+CD-Rom3CD) (4)J. Kastelein: Easy steps 1, Hrn;Klav (+CD-Rom3CD) (5)

Mieke hou je vast

Medley voor al je fans

Sur le pont d'Avignon

voorHoorn; piano ad lib.
UitgaveMuziek lesboek, CD-ROM (met pianobegeleiding om zelf te printen), 3 CD's
Artikelnr.668074
Auteur / ComponistJaap Kastelein
ArrangeurKlaas de Jong, Bert Liefers
Moeilijkheidzeer eenvoudig
TaalNederlands
Omvang72 pagina’s; 23 × 30,5 cm
Uitgavejaar2011
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1114998-400
ISMN9790035200216

Beschrijving

De succesvolle methode Easy Steps is ontwikkeld vanuit de vraag naar een methode met een meer geleidelijke progressie. Er waren namelijk veel methoden op de markt waarin de stappen elkaar te snel opvolgden. Het resultaat iseen unieke, praktijkgerichte methode voor gebruik in de muziekles, met alle ruimte voor een persoonlijke invulling. Nu zijn er nieuwe edities verschenen van de boeken uit deze succesvolle serie. Behalve dat ze in een nieuw jasjezijn gestoken, zijn ze nu nog beter afgestemd op de jeugdige gebruiker en de groepsles. De cd's en cd-rom's bij de boeken zijn aangepast aan deze tijd en de bijbehorende pianopartijen worden direct meegeleverd op de cd-rom.

Easy Steps is een complete methode in twee delen, die alle ingrediënten bevat voor een succesvolle opleiding van de beginnende muzikant. De methode is rijk geïllustreerd en bevat - naast het nodige oefen- en speelmateriaal- muzikale spelletjes, samenspeloefeningen, gehooroefeningen, en nog heel veel meer. Van alle stukjes wordt de begeleiding (al of niet met voorbeeld) bijgeleverd.

De boeken vormen de basis. Hierin wordt alles behandeld. Hier worden de nieuwe noten en ritmes aangeleerd, met aanwijzingen hoe ze gespeeld moeten worden, en worden allerlei begrippen uit de muziek behandeld. Vooral in het begin zijn de stapjes heel klein: geleidelijke progressie is het motto. Zo krijgt de leerling de kans de verworven vaardigheden goed te verwerken - aan de hand van begrijpelijke uitleg, oefeningen, spelletjes en medleys van bekende liedjes. De duidelijke opzet en overzichtelijkeopmaak zorgen voor extra helderheid.

Op de bijgevoegde audio-cd's staan de begeleidingen van alle oefeningen en speelstukken. Deze worden vaak ook een keer voorgespeeld. De tempo's van de muziek zijn langzaam.

31,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

J. Kastelein: Easy steps 2, Hrn;Klav (+2CDCDRom)
Jaap Kastelein

Easy steps 2

In eenvoudige stappen hoorn leren spelen

voor: Hoorn; piano ad lib.

Muziek lesboek, CD-ROM (met pianobegeleiding om zelf te printen), 2 CD's

Artikelnr.: 668078

31,60  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)

Aanbevolen artikelen

E. Pizka: Hornfibel für Waldhorn, Hrn
Erich Pizka

Hornfibel für Waldhorn

Schule für Anfänger

voor: Hoorn

Muziek lesboek

Artikelnr.: 209655

17,40  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 3–6 werkdagen (nl)
M. Kovács: Hornmusik für Anfänger, HrnKlav (KlavpaSt)

Horn Music for Beginners

Kürtmuzsika
EMB Music for Beginners

voor: Hoorn, piano

Piano-partituur, solopartij (verzameling)

Artikelnr.: 198388

21,80  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Nauber Franz: 30 Leichte Melodische Uebungen
Nauber Franz

30 leichte melodische Übungen op. 33

(Lesboek)

voor: Hoorn

Artikelnr.: 129958

9,70  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 3–6 werkdagen (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven