Jaap Kastelein, Klaas de Jong

The Power of Pop

Pop und Rock

J. Kastelein: The Power of Pop (0)
voorSoprano or Tenor Saxophone
UitgaveBuch + CD
Artikelnr.177362
Auteur / ComponistJaap Kastelein, Klaas de Jong
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang28 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2005
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1053802
ISBN9789043122078
EAN8714441220768

Beschrijving

The Power of Pop is geschreven in de stijl van de popmuziek zoals die veel op radio en tv te horen is. Met een paar jaar speelervaring kan de leerling de eerste stukken al zonder veel problemen spelen. Dit boek is prima naastde eigen lesmethode te gebruiken. Er zijn verschillende toonsoorten gebruikt en de ritmes zijn eenvoudig. Als de leerling toch wat moeite heeft met het ritme, kan hij/zij de ‘guide-track’ gebruiken. Dit is een aparte track op decd, met de melodie op een vrij ‘droge’ manier voorgespeeld: een uitstekend hulpmiddel voor de leerling om na enige tijd zelf de stukken op een swingende manier te kunnen spelen.

25,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven