Jaap Kastelein, Michiel Oldenkamp

Samen Leren & Samenspelen 1

Vlaams Editie
Complete methode voor individueel en groepsonderwijs

J. Kastelein: Samen Leren & Samenspelen 1, Blkl/TrpCor (0)J. Kastelein: Samen Leren & Samenspelen 1, Blkl/TrpCor (1)J. Kastelein: Samen Leren & Samenspelen 1, Blkl/TrpCor (2)J. Kastelein: Samen Leren & Samenspelen 1, Blkl/TrpCor (3)J. Kastelein: Samen Leren & Samenspelen 1, Blkl/TrpCor (4)
voorBlazersklas [trompet (bes)/piston/bugel]
UitgaveMuziek lesboek, online playback
Artikelnr.770141
Auteur / ComponistJaap Kastelein, Michiel Oldenkamp
TaalNederlands
Omvang72 pagina’s
Uitgever / ProducentOldenkamp-Kastelein Publications
Productie nr.OKP 117-108
ISMN9790803556231

Beschrijving

Na het grote succes van de methode Horen, lezen & spelen hebben Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein hun aandacht gericht op lesmateriaal dat gebruikt kan worden in zowel de trompetles als in de orkestklas (blazersklas). Zij bedachten een compleet nieuwe methode voor jonge blazers en slagwerkers vanaf ongeveer 8 jaar oud. De methode is ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionals uit de wereld van blazersklassen, muziekscholen en conservatoria in Nederland en Duitsland.

Samen leren samenspelen is een methode voor trompetles en orkestklas in één. In de leerlijn voor trompet ligt de nadruk op trompet-technische zakenzoals nieuwe noten en technische oefeningen. Deze lijn ondersteunt de leerlijn voor de orkestklas, waar meer algemene zaken, zoals ritme, melodie, vorm en samenspel aan bod komen.

De methode bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt er vanaf de eerste noten toegewerkt naar het spelen van duetten.

In het tweede deel ligt de nadruk op het driestemmig samenspelen. Naast het lesboek biedt de uitgebreide website allerlei aanvullend materiaal zoals demo- en begeleidingstracks van alle stukken, aanvullend speelmateriaal en instructie-video’s. De logische opbouw en kindvriendelijke layout met mooie illustraties zorgen ervoor dat deze methode voor kinderen heel motiverend is.

20,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

J. Kastelein: Samen Leren & Samenspelen 2, Blkl/Trp
Jaap Kastelein, Michiel Oldenkamp

Samen Leren & Samenspelen 2

Vlaams Editie
Complete Methode voor individueel en groepsonderwijs

voor: Blazersklas [trompet (bes)/piston/bugel]

Muziek lesboek, online playback

Artikelnr.: 770166

20,40  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven