Tijs Krammer

Ritmische Inzingers

T. Krammer: Ritmische Inzingers, GCh4 (0)
voorGemengd koor (SATB) a capella
UitgaveBladmuziek
Artikelnr.796131
Auteur / ComponistTijs Krammer
TaalNederlands
Omvang88 pagina’s; 17 × 25 cm
Uitgavejaar2015
Uitgever / ProducentMuziekuitgeverij Harmonia
Productie nr.HU 4355-401
ISBN9789043144780

Beschrijving

Waar de inzingoefeningen van Harmonisch Inzingen en Meerstemmig Inzingen vooral gericht zijn op het afstemmen van klank en intonatie, daagt Tijs Krammer met zijn Ritmische Inzingers zangers uit om te werken aan gelijkheid, timing en stijlgevoel. Hij richt zich daarbij specifiek op koren en vocal groups in de lichte muziek.

De 58 spiksplinternieuwe canons zijn vaak geinspireerd op bestaande nummers, gegroepeerd op muziekstijl, en volgens een superhandig systeem snel in te studeren. Want tijdens het inzingen wil je natuurlijk zo min mogelijk bezig met noten studeren.

Bijkomend voordeel van deze inzingers in canon, is dat zangers binnnen één oefening afwisselend de terts, kwint en grondtoon zingen (en daarmee stiekem toch weer werken aan harmonisch bewustzijn: en dat ook de hoogste sopraan aan de lijve ervaart hoe het is om de baslijn te zingen. Zo wordt inzingen weer fris en avontuurlijk!

21,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven