Wim Laseroms (* 1944)

Funny Slides

Soloworks

voorConcert Band/Harmonie and 3 Trombones
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.982522
Auteur / ComponistWim Laseroms
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten21 × 29,7 cm
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentScherzando
Productie nr.1347-06-015 S
ISMN9790035065518

Beschrijving

De speelse titel van dit werk heeft betrekking op de volop aanwezige glissando-speelwijze én natuurlijk op de hoofdrol die het trombonetrio speelt. Het eerste thema - in een driestemmige zetting - is hoofdzakelijk opgebouwd uit staccatospelen uiteraard de nodige glissandi. Na een sprankelende tussenzin volgt een herhaling van dit thema in de discant. Tijdens de slotreprise etaleert de trombonesectie een nieuw, zangrijk thema. De vivace tempoaanduiding garandeerteen virtuoos totaalbeeld. Voor zowel musici als publiek is Funny Slides een aantrekkelijke compositie.

112,10  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven