John Lennon (1940 – 1980), Edvard Grieg (1843 – 1907), Paul McCartney (* 1942)

Norwegian Woodn't

Fentone Band Collection

J. Lennon: Norwegian Woodn't, Blaso (Part.) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.971650
Auteur / ComponistJohn Lennon, Edvard Grieg, Paul McCartney
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang16 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2007
Uitgever / ProducentFentone Music
Productie nr.F 960
ISMN9790230099608

Beschrijving

In Norwegian Woodn’t worden twee beroemde melodieën afgewisseld. Als eerste komt Morgenstimmung aan bod, afkomstig uit Peer Gynt Suite nr. 1 van de Noorse componist Edvard Grieg. Dan volgt de akoestische balladNorwegian Wood van de Beatles. De titel van dit arrangement is niet moeilijk te duiden als we de herkomst van de beide basismelodieën in aanmerking nemen. Ze wisselen elkaar een aantal keren af en vormen een vanzelfsprekendmuzikaal geheel. Arrangeur Ed Keeley heeft met dit werk een bijzondere mix van klassieke en popmuziek gecreëerd.

21,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven